Pálmány Norbert

"Barber King" A férfiak igényes borbélyszalonja

Pálmány Norbert vagyok a Barber King üzletlánc alapítója. Gyerekkorom óta fodrászattal foglalkozom. Mivel édesanyám is fodrász, tehetségem és érdeklődési köröm ezáltal jöhetett létre. Komolyabban 16 évesen kezdtem el ezzel a szakmával foglalkozni. Aztán 20 évesen Budapesten egy színvonalas stúdióban sajátítottam el nagyszerű fodrászoktól.

 

Pálmány Norbert Barber King

Pálmány Norbert Barber King

 

Mikor elkezdtem dolgozni, Gellei Andrásnál kaptam elsőként munkát, aki országosan elismert üzletlánc tulajdonosa. Aztán mikor már kellő tapasztalattal és tudással rendelkeztem, rá egy évre 2013-ban, saját üzletre tettem szert az Erzsébet körúton, egy tapasztalt barátommal. Akkor kezdte el mozgatni fantáziám a borbély szakosodás igazán, így úgy gondoltam, elsajátítom és kiépítem tehetségem erre a fázisra. Így kiutaztam Miamiba, ahol 2 hónapos képzésen vettem részt egy nagyszerű borbély tanfolyamon.

Elég komolyan vettem, és 2-3 évig rendszeresen foglalkoztam, és megállás nélkül fokoztam tehetségem. Így jutottam el oda, hogy 2016-ban megnyitottam első borbély szalonomat, ami azóta is jól működő, és folyamatosan terjeszkedő, bővülő üzleteinkben, kiemelkedően tündököl.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial