Rólunk

"Barber King" A férfiak igényes borbélyszalonja

2016. júniusában alapította meg Pálmány Norbert a Barber King első üzletét, a fővárosban, a Dohány utca 59. szám alatt. A szolid, hangulatos körülmények között lévő kis üzletet sok ember megkedvelte, és persze a profi szolgáltatást, férfiaknak nyújtva kezdtek el terjeszkedni.

 

Barber King Barber Shop történetünk

Barber King Barber Shop történetünk

 

Mivel Pálmány Norbert, az alapító vidéki származású, Nógrád megyében, Balassagyarmaton született, így otthon is szükségesnek tartotta, hogy egy szépségszalonnal tündököljön vendégeinek. Így itt kezdte el a további terjeszkedést, 2016. szeptemberében. Mivel nagyon sok vendége volt Balassagyarmaton, mára ez egy befutott szépségszalonná vált, amiben nem csak borbélyszolgáltatás található, hanem női szépségápolással is kedveskednek a vendégeknek.

 

 

2017. júniusában a Barber King brand első évfordulóján megnyitották Teréz körúti üzletüket, ami az Oktogonnál, a főváros közepén helyezkedik el. Az üzletben első helyen, a várakozó vendégeknek Playstation 4-el kedveskednek, és ingyenes Coca-Cola termékekkel. Ez az üzlet a Barber King büszkesége, ahol egyszerre a kiváló borbély termékeiket is el tudták kezdeni megismertetni a vendégekkel, az Elegance termékcsaládot. Ez egyben a Barber King szalonok eleganciáját is képviseli.

 

Barber King Teréz körút szalon #1

Barber King Teréz körút szalon #1

 

A Barber King üzleteiben különlegesség, hogy bárki látogathatja, a hölgyek elkísérhetik párjaikat, a családok bevihetik gyermekeiket, és Balassagyarmaton női szépségápolással is kedveskednek a vendégeknek.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial